Ny vecka

Den nya veckan har börjat bra.. 1 dm snö har fallit under natten. 8 grader kallt, det betyder att det är lätt snö. Tur det för det är min energiska hustru som har varit ute och skottat nu på morgonen… Det beror dels på att hon inte tycker att vi behöver en snöslunga, dels på att hon måste ta sig till jobbet men kanske ändå mest för att jag ska slippa med min obrukbara högerarm. I morgon ska den fixas, hoppas jag.

Föregående vecka har påverkats av några ting. En mycket tråkig händelse med ett dödsfall i bekantskapskretsen. Men också ganska mycket att göra, trevliga saker. Dessutom den här armen som gör saker och ting lite svårare en vanligt. Sammantaget har detta gått ut över bloggskrivandet.

Saker som inte är så trevliga är el priset. Nu när vi behöver el som mest.., så finns det som minst. Ansvariga högavlönade, bonusklippare rycker på axlarna och beklagar att vattnet i kraftverksdammarna är slut… Jaha säger reportrarna. Därmed nöjda. Varför frågar ingen vart vattnet har tagit vägen då?? Varför har det hushållats så djäkla dåligt med vattnet så att det är slut. Förra årets rekordsnösmältning tillsammans med sommaren regnande borde ha sprängfyllt dammarna… Varför frågar ingen??

Näe, nu är det bara fyra dagar kvar till julafton. Kanske bäst att förbereda sig lite för julen ändå. Granan är inställd i garaget och sågad på den egna tomten. Men det är inget mer gjort. Kanske bäst att upprätta en “göralista” på det mest nödvändiga.. vad det nu är??

God dag vänner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *