Oinspirerat

Ibland känner jag mig lika oinspirerad som riksdagsdebatterna. Inget händer och inget engagerar. Det händer naturligtvis saker runt omkring mig men inget som direkt hugger tag i mig.

Partiledardebatten i förrgår gav en tydlig vink om att den enda aktiva oppositionen som Moderaterna möter är idag från Centern, Kd och Folkpartiet.. Inte helt oväntat kanske, de behöver ju kämpa på för sin överlevnad som riksdagpartier nu. Den rödgröna lilla lilla opposition som finns leder för närvarande V och Lars Ohly. Ohlys inlägg är det åtminstånde bett i.

Kanske kan de Röd Gröna stoppa den, av Moderaterna, planerade utförsäljningen av våra gemensamma tillgångar. Där hoppas jag att Ohly håller högt tempo. Sverigedemokraterna, SD, har samma åsikt som de Röd/Gröna och kommer att stödja deras förslag. Det är väl ok tycker jag. Finns det majoritet så gör det.

Nähä nu är det fredag och det blir en tur till stan idag. Därefter väntar kvällens höjdpunkt… På spåret. Så är livet just nu, jag följer spåret…

Trevlig helg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *