Döden närmar sig..

Döden närmar sig obarmhärtigt.. Det är inte mig själv jag tänker på trots att armen fortfarande värker. Nej det är mitt favoritområde som ligger i farozonen kanske redan i dödsryckningar. Det gäller Östersjön. SMHI deklarerar att de döda bottnarna breder ut sig. Orsaken sägs fortfarande vara övergödning.. SMHI pekar ut kväveläckagen från jordbruken som den största källan. Då kan jag ju minst sagt höja på ögonbrynen åt att Centerpartiets Jordbruksminister Eskil Erlandsson, som resolut minskade miljöavgifterna på konstgödning i jordbruket… De behövs inte längre var hans motivering… Märklig moral för detta parti som kallar sig ”grönt” parti. Eller är det kanske grönt på åkrarna de menar och istället skiter de i Östersjön…. Skönt att det inte är så många centerpartister kvar i väljarkåren.

Återigen vill jag berömma Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet för att de vill stoppa Moderaternas utförsäljning av våra gemensamma tillgångar. Vattenfall, Posten Telia mm Att Sverige demokraterna är beredda att stödja förslaget tyder ju ändå på att de bitvis begriper mera en vad Moderater, Centerpartister Kristdemokrater och Folkpartister gör. När de Moderata ministrarna viftar med sitt ekonomispöke och säger att ”då måste vi låna mera pengar” så är detta moderat svammel. Det räcker att låta bli att sänka skatterna mera.

Så vi har det. Vem sjutton var det som röstade fram den här Borgerliga röran.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *