Motsträvig.

I dag drar det ihop sig till en stadsrunda. Det känns som ett helt företag bara för att ta sig till stan… Undrar varför? Vädret och väglaget gör ju sitt till för att hindra. Men det har aldrig varit något hinder tidigare… Det går att ta sig fram nästan.. i vilket väglag som helst bara man tar det lite lungt. Nääe det måste vara den här värkande högerarmen.. njae jag är inte så säker på det. Faktum är att det gör mindre ont nu för varje dag, så det borde inte hindra.. Man vad är det då..

Det skulle kunna vara den allmänna solbristen. Avsaknaden av solljus sätter ner lusten att göra något både hos växter och djur samt… människor. Det bestämmer jag mig för… fram för mera solljus…. Smhi.. gör nu något åt problemet!

Ett problem för TV:s rapport journalister är det att inte Per Nuder vill bli partiledare… Igår såg jag på rapport hur journalisten fullkomligt urtjatade på Nuder om frågan och har sa kategoriskt nej. Till slut var journalisten tvungen att ge sig men då.. började två Rapport journalister att interljuva varandra om detta istället… Dom är ju knäppa och fattar tydligen noll.

Jaja jag undrar hur det ska gå för mitt parti… borgarna och vrinnevilistan, majoriteten i Östergötlands Landsting, har beslutat att lägga ner den offentliga vården i Norrköpings innerstad. Detta för att bana väg för privata satsningar istället. Det är ju självklart att de privata vårdföretagen vill satsa i innerstaden där befolkningsunderlaget är stort. Då kan de ju lättare skapa vinst i sina bolag. För i Skärblacka eller Kolmården eller Vikbolandet finns inga vinster att hämta så där får våran gemensamma vård dra förlustlasset. Mitt parti säger… hoppsan vad det beslutet gick fort, men det är väl säkrast att vi håller med. Medan Vänsterpartiet säger STOPP… det här går vi inte med på, ni utarmar den gemensamma vården med detta…

Ja som sagt, Vänsterpartiet har sina poäng ibland.

Nu ska jag nog ta mig i kragen och se till att det blir en stadstur iallafall. God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *