Årsmöte

Var det igår. Det var amatörradioklubben som hade årsmöte. Ett trevligt möte i god anda och fullpackat i den lilla lokalen. Men det var något särskilt med mötet.. det visade sig när vi kom till punkten, kommande mötesprogram. Det är här det brukar bli tyst i föreningarna men inte här.. Jag kan ta en kväll och berätta om och jag kan ta en kväll och visa lite bilder om det här och jag kan berätta om det här…Det kom så många bra förslag och det allra skönaste var att medlemmarna sa att “jag kan” alla bjuder till och försöker göra något för klubben…

Tänk så många föreningar och klubbar och samhällen det finns där alla säger” Vad kan du göra för mig” istället. Eller vad kan jag få ut av detta, vad kan jag tjäna på dig.. Det var skönt på hemvägen igår att tänka på att det ändå finns ganska många som är berädda att göra något för andra.

Hur tänker du? Vad kan du göra för andra i samhället eller idrottslaget eller familjen eller på jobbet..

God dag vänner.

3 comments

  1. Moa, ja jag tror att det finns ganska många som gör något för andra utan egenvinning. Men det kan nog vara svårt att se det ibland.
    Tack för att du läser min blogg. /Kram

  2. Gör vi någonsin något för andra egentligen? Eller bara för att stilla vårt eget dåliga samvete? Visst att handlingarna kan gagna andra men jag tror vi försöker kombinera det med våra egna intressen, som jag själv som brinner för djuren… Min kollega pratade om begreppet i-landsångest, ganska intressant.
    Nu har jag läst din blogg på lunchen, hedrande va? 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *