Parkeringsavgift

blir det också på miljöbilar i Norrköping. Det kan man ju tycka som man vill om, men jag tycker nog att det är ok. I en kommun som får kämpa för att få det att gå ihop ekonomiskt, så måste man nog välja bort en del utgifter. Att välja bort parkeringssubventionen på miljöbilar ser jag inte som något stort offer med tanke på att miljöbilarna redan favoriseras genom skattefrihet. Helt ok tycker jag.

Värre kan jag tycka att diselbilarna hanteras. Extra hög skatt på bilar som förbrukar hälften så mycket bränsle är konstigt. Nu när diselpriset rusat i höjden och är högre en bensinpriset så borde skatten på diselbilar sänkas. Skatten på en vanlig familjebil är mellan sex och sjutusen kronor/år Det är väldigt orättvist..

Min bank… swedbank går så fantastisk bra just nu, pengarna bara väller in.. Så för säkerhets skull så höjer de låneräntorna… Märkligt eller hur. Jag måste kolla om alla andra banker gör lika dant.

Så ska vi nu få jobba tills vi blir 69 år istället. Det betyder att arbetsgivarna inte kan bli kvitt sina gamlingar så tidigt som 67 vilket gäller nu. Faan också säger arbetgivaren kanske… Ska vi behöva ha kvar den här gubben ännu längre… Men pensionen blir iallafall högre för den som jobbar längre… Om det går ihop sig eller inte vet jag först när jag dör och då skiter jag i det. Men nu är jag allt lite fundersam..

Säkrast att gå ut i solen och ta vara på dagarna, man vet aldrig när de tar slut.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *