Går på räls,

gör Norrköpings spårvägsplaner. Äntligen kan det bli verklighet att kunna åka spårvagn mellan Söderköping och Norrköping. Inte för att jag kan se ett ända skäl till att åka till Söderköping men ändå. Visst kan det vara trevligt att åka. Jo det finns ett skäl kom jag på… Systembolaget i Söderköping är bra. Trevlig, hjälpsam och kunnig personal. Det är ett skäl nog.

Förresten man kanske kan ordna en restaurangvagn med fullständiga rättigheter och lite god mat. Kanske en liten taxfri butik… Detta skulle dra det är jag säker på. Det drar ju redan att åka smalspårig järnväg mellan Västervik och Hultsfred. Många turister kommer dit och jag tror att en spårvagn mellan Norrköping och Söderköping kan locka en stor publik med. Undrar förresten hur spårvagnarna ska ta sig över kanalen…

2 comments

  1. Bra att du rätta till det. Jag försöker skriva på svenska, men det är inte alltid så lätt. För att lära mig alla dessa utrikiska uttryck så går jag för närvarande en engelska kurs. Så det ska bli bättre.
    Eftersom jag inte hade några alternativa, vokabulär tillgängliga så fick det bli “Tax-fri” och det är väl bra att slippa hundar på spårvagnen.

  2. Skulle inte kommenterat ifall nästa inlägg inte handlat om just ord och hur de uppfattas. Du skriver taxfri butik, det borde ju betyda ett pälsdjursförbud, men satt i sammanhanget så antar jag att du menar taxfree =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *