Det är inte bara i Libyen

som folket flyr.. Piratpartiets medlemmar har också gjort myteri och flyr Piratskeppet i fullastade barkasser. Synd tycker jag… Inte så att jag känner någon sympati med deras politik.. men jag har träffat några av dessa entusiastiska ungdomar som trots sin udda politik, är vänliga och trevliga och dessutom med en helt ok människosyn iallafall. . Nu gäller det för övriga partier att kunna fånga upp dessa unga entusiaster på ett bra sätt.

Några som inte agerar på ett bra sätt är dessa elbolag som vi har att dras med. EON som köpte Norrköpings energibolag NME har nu snart plockat av oss, kommuninnevånare, alla de pengar som vi fick som betalning för det välskötta energibolaget. Nog är det väl skrutt att de utnyttjar sin monopolställning till att chock höja nätavgifterna så grymt. Vi kan ju inte välja någon annan nätleverantör. Vi är helt i nyporna på dessa samvetslösa monopolister. Vi är nu i det läget som jag och flera med mig, varnade för när kommunen sålde vårat energibolag till dessa profitörer. Men då sa kommunledningen… Ahh du förstår inte det här… Men idag ser vi vilka det var som inte förstod..

Nå det kan säkert bli värre, det håller det på att bli med försäkringskassan.. De hutlösa besparingar som regeringen utsätter dem för är sanslösa.. Det är sååå viktigt för oss att försäkringskassan fungerar och därmed vår rättmätiga trygghet. Vår nuvarande regerings agerande hotar vår trygghet… Glöm inte det. När riksdagen beslutade att inte höja anslaget till regeringens kansli med 300 miljoner så gnällde Moderaterna högt. Men när de själva drar undan 300 miljoner för våran försäkringskassa så är det tydligen ok… Undrar vad de håller på med, är det ännu ett steg mot ” den Moderata systemförändringen” Har vi snart också privata försäkringskassor??? Jag bara undrar.

God dag på er medborgar, var nu vaksamma mot det som sker.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *