Oscarsgalan..

Har fått negativ kritik för programledarnas fjantande.. Men Filip och Fredrik tycker att det är bara de tråkiga människorna som gnäller, alla andra har ju roligt… Då tror jag att de har lika dålig självinsikt som Gaddafi i Libyen. Han tycker ju också att folket älskar honom och att det bara är knarkarna som opponerar.. Undrar vilken självinsikt som melodifestivalens programledare och arrangörer har…

Självinsikten hos mitt parti har iallafall ökat… De börjar förstå att det inte går att sälja ut allt gemensamt i vårat land. Men det trodde inte mitt parti för tio femton år sedan, då var det avreglerings rea på ganska mycket. Nå jag hälsar uppvaknandet med glädje.. Tack vare Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Sverige Demokraterna så kan vi nu få stopp på utförsäljningen av SBAB, våran gemensamma bank. Den ska stå för en balans mot de privatkapitalistiska bankernas ockrande på oss medborgare. Posten, Telia och Vattenfall får heller inte säljas vidare nu. Tack.. till de partier som inser faran i att sälja ut våra gemensamma tillgångar.

Nu kanske vi också kan få lite ordning i skolan. En “proffessor” i sociologi, har läst min blogg och förstår att om vi tillåter våra barn att misslyckas i grundskolan så kommer de alltid att misslyckas… Det är förutom personliga tragedier för barnen också svindyrt för samhället med dessa misslyckande.

Just detta har jag många gånger skrivit om i insändare, bloggen samt framfört i Norrköpings kommunfullmäktige… till ringa nytta!

God dag medborgare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *