Ingen revolution..nerande båt mässa

Nädå, det var precis som vanligt. Jag har åkt på båtmässan i Älvsjö de senaste trettio åren. När jag har åkt hem har jag tänkt lika dant varje gång. Det jag drömt om är på tok för dyrt och det som jag skulle kunna behöva är bara lite för dyrt. Men resultatet är det samma. Inga nya grejor med hem bara trötta ben…. Nåja, det är ju trevlig också, för allt i världen. Det ger en liten knuff åt längtan till den kommande sommaren. Man träffar gamla och nya vänner, alla med samma längtan i blicken… nu nu är det på gång..

Samma längtan känner jag som socialdemokrat. Nu är det på gång… Men vem.. Att Ibrahim, partisekreteraren, avgår är helt ok. Han har ju varit med i ansvarig ställning för ett lag som bara förlorat… Men där finns flera. När ska de avgå?

Idag är det fettisdagen. Nu får jag äta semlor. Fast det har jag ju gjort sedan slutet på januari förståss, men det hindrar inte att det blir en i dag också. Så blir det nog en tur till båten också.. titta lite under presseningen och lyssna efter vårtecken.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *