Mitt lag vann..

Det vill säga att vi kanske inte vann så mycket eller i själva verket förlorade vi, fast bara lite. Men andra lag förlorade mycket mer så våran förlust var så liten så den är att betrakta som en vinst.

Vi har ju i eftersnacket naturligtvis bestämt oss för varför vi inte bara vann. Och felet var att vi försökte göra mål.. Nå skulle vi inte det då? Jo då men det var nog fel mål vi försökte göra. I dag vet vi bättre och nu ska vi göra andra mål istället… Men kan vi göra mål på andra sätt? Näe men eftersom det inte blev mål när vi skjöt från vänsterkanten så får vi skjuta från högerkanten istället och inte heller mot samma mål som under matchen för det var fel mål, nu ska vi hitta andra mål att skjuta på….. En av våra backar harklade sig och sa, men grabbar ni jobbade ju inte.. Ni bara flöt omkring på plan utan att göra särskilt mycket. Ni blev hela tiden överlistade av motståndarlaget, de rundade er och ni tittade bara på. Det var väl inte de hägrande målet som var fel utan att ni inte jobbade rätt. Varför säger ni inte så?? Lagledaren funderade en stund och sa… Nä du, om det var laget som var fel och inte målet då måste vi ju byta laget… och se det tänker vi inte göra För vi tycker att det är trevligt att flyta omkring på plan och förall del vi har ju ganska bra betalt också.

Mitt andra lag SAAB automobil, förlora dess större. Jag beklagar det. SAAB har alltid varit bilen i mitt hjärta, men nu går det åt mera ryska pengar för att klara SAAB undan konkurs. Jag lider… Numera kör jag inte SAAB själv och det beror enbart på att de går så rysligt fort så fortkörningsböterna började bli en stor post i min budget. Nu är det lungt, jag kör Passat disel, det går inte så fort.

God dag, kör sakta..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *