Bakslag

blev det när jag tittade ut. Visserligen hade smhi varnat, det skulle bli snö, men det förträngde jag. Det kan inte bli snö här nu när våren fått fart. Tyvärr, jag hade fel.

Bakslag har det också blivit för FN. De har nu väntat in i det sista med beslut om att hjälpa Libyen att lösa sin konflikt. Inte för att jag vet hur de skulle ha gjort i stället. Hur man en vänder sig så har man ändan bak… Om man inte knäpper ner byxorna för då kommer den fram.. Jag tycker att FN och många av våra statsledare her blivit ertappade med byxorna nere.. När de säger att Gaddafi är förfärlig, han dödar sina egna medborgare.. Då undrar jag vilkas medborgare är det ok att döda?? Iraks? Afganistans… I USA dödar de sina egna medborgare, men då kallas det “Dödsstraff” ska FN ingripa? I Afrika. Elfenbenskusten är de ifärd med att döda varandra… vem ingriper där? Jag ska inte fortsätta upprepa men visst är det konstigt.

Det ska nu bli lättare för äldre makar i Stockholm att fortsätta bo ihop, trots att en av dem måste flytta till ett äldreboende. I många av Sveriges kommuner tvingas makarna isär i livets slutskede av ekonomiska skäl. Så är det i vår kommun. Undrar om det ska bli någon ändring här? Jag har ställt frågan till Kommunledningen. Hoppas på svar i morgon då har mitt parti årsmöte i Norrköping.

Undrar också hur det ska bli med maten till våra gamlingar. Det blir ju inget storkök i Norrköping. Man har hittat bättre alternativ enl min kommunledning. I morgon får vi också veta vad det bättre alternativet innebär och varför det inte var med i diskussionen före valet.

Vi får också veta varför kommunledningen prioriterat bort hjälpmedels terapuether som ska hjälpa barn med behov av stöd i skolan. tex dyslexi.

Morgondagen kommer att bli spännande. Men nu får jag väl försöka ta mig ut i snön.

Trevlig helg.

1 comment

  1. Bakslag i våren?
    Jag har blivit lärd att det skall bli 7 vintrar innan våren är säker.
    Hoppas jag inte gjorde dig ledsen nu?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *