Äntligen

Måndag. Vill jag som vanligt utbrista. Jag gillar måndagar, då återgår dagarna till vanliga rutiner. Nu är det ju visserligen sommartid, till intet förpliktande. Det var lika kallt och ruggigt ändå. Vi åkte bil i går kväll, från Arlanda och hem. Det snöade nästan hela vägen. Snacka om sommartid. Morgonen för mig började en timma senare än vanligt. Kroppsklockan tar lite längre tid på sig för omställning. Men jag kör snart ifatt.

Kör ifatt ja, det hoppas jag att mitt sosseparti gör också nu. Visserligen tycker jag att media kablar ut en konstig bild av att den nya partiledaren ska styra partiets politik… Helt fel.. det ska våran kongress och de valda ombuden göra. Partiledningen ska verkställa kongressens beslut och klara att förmedla det politiska budskapet till oss alla så att vi förstår vad vi kan vänta oss av sossepartiet framöver. Jag önskar att media förstår det nu. Men det är nog också en hel del av våra ombud.. som måste fatta att ansvaret för den kommande politiken är deras….

Nu kan jag berätta att isen på fjärden här utanför har gått upp. Inte helt men den rörelsen som Å utloppet skapar har brutid en lång ränna i isen. Skönt då finns det hopp om en ny vår.

God dag. Njut av solen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *