Ja till Jaz

Insatser i Libyen. Det var ju väntat. Rättare sagt, vi har väntat så länge att det numera är ganska riskfritt. Svenska styrkan ska övervaka flygförbudet över Libyen. Men.. USA och Frankrike har ju bombat sönder Libyens flygplan, flygplatser och luftvärn så det är ju inte troligt att Libyen skulle kunna flyga med något… Vilket också betyder att vi inte kommer att provoceras någon, typiskt svenskt på något sätt och det är ju bra.

Provocerar gör ju inte heller den svenska polisen. Igår rånades en affär i Lindö i Norrköpings utkant.. När rånarna hade kommit iväg och var borta, så kom polisen med stor styrka. Riskfritt och ingen provocerande.. De säkrade istället bevis.. för det är mycket viktigare i den kommande åtalsprocessen. Bra tycker jag säkra bevisen mot buset. Fånga in rånarna senare. Det är faktiskt polisen bra på. Inget provocerande i det..

Men i Nyköping, har polisen fångat in Disel tjuvar. Så där blir det åtal för stöld.. Men jag undra om någon kommer på att åtala oljebolagen för stöld någon gång… Bensin och Diselpriserna har gått upp så hutlöst mycket att varenda Miljöpartist ropar högt av glädje. Men jag tycker att oljebolagen skinnar mig så kraftigt så frågan om stöld ligger i mina tankar…. För någon disel har jag inte råd att ha i mina tankar..

Appropå att inte ha något i tankarna, så såg jag igår på TV när socialstyrelsens expert uttalade sig om Narkolepsi.. problemen i samband med influensavaccineringen av barn… “Vi kunde inte förutse det” sa han… Men i Finland kunde de förutse… Man kan ju stillsamt undra över kunskaperna hos socialstyrelsen…

Nåja jag ska nog ta en sväng till stan ändå i dag. Vädret är ju strålande… och det är inte luftföroreningar från Japan utan vanliga solstrålar..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *