Lurad..

Kan många utbrista idag. I går var det inte mycket sanning i min blogg men ändå kanske..

(Äntligen ska det hända något nytt i Norrköping. I gårdagens fullmäktigeriksdag i Norrköping beslutades det om att bygga vindkraftverk i kommunal regi. Hela Norrviken, längst in i Bråviken och norr om Esterön ska bli en stor vindkraftpark.)

Vore det inte ganska förnuftigt med en vindkraftverks park i Norrviken? Jo det är klart att det är. Bra blåsställe och i övrigt inte så mycket utnyttjat. Menar vi allvar med kärnkraft parentesen.. så måste vi börja göra annat snart.

(Sjöfartsverket meddelar att det besvärliga isläget den här vintern, har orsakat att en stor mängd av ostkustens farleder blir utan utprickning under sommaren.)

Inga utprickade farleder för fritidsbåtarna… Ja så hårt som den Moderatledda regeringen går åt de statliga verken, så är detta nog bara en tidsfråga. Alla utgifter skall skäras ned för att skatterna för de som har det bäst, ska kunna sänkas… Så visst.. passa er gott folk.

Och här då.. (Klok är däremot den nya sosseledaren, Håkan. Han avser att byta ut den största delen av partiledningen snabbt. “De har förlorat flera val i följd och förtroendet är förbrukat” Nu ska vi ha nya krafter. Lika dant med kongressombuden. Alla kongressombud som inte är nya för i år, ska bytas ut.)

Ja visst, det är kongressens valda ombud som lägger fast det politiska programmet för sossarna. Så de har utan tvekan det största ansvaret för att vi förlorat flera val i följd. Men byts de ut?? Nädå. De hänger med och inte är det bra eller hur. Så att byta ut dessa ombud borde vara en självklarhet, tycker jag..

Trevlig helg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *