Dålig affär

att lura oss medborgare i Sverige. Det har en företagare i Finspångs kommun fått erfara. Han har en längre tid, konsekvent lurat oss medborgare på pengar. Han har skattefifflat… De pengar som han stjäl från vår gemensamma skattekista, får ju vi andra betala in extra istället… Fy för dessa tjuvaktiga skator, skattefifflarna.. Men nu åker han in i fängelset.. Det värsta är ju att vi får betala dyrt för att ha honom där… Osmart är han också.. Han skulle naturligtvis satsat på en karriär i Vattenfall. Då hade han kunnat sno åt sig en herrans massa miljoner på oss elräkningsbetaleres bekostnad, och han hade kunnat kalla det för lagligt.. Men vad är egentligen skillnaden…

Appropå skillnad, så läste jag i bladet att det blir fruktansvärt trångt på våra järnvägar. Inte mindre en 47 olika tågföretag vill vara med och köra tåg i Sverige. Men trängseln blir värst bara på de lönsamma linjerna… De olönsamma linjerna är det ingen som vill ha så där får vårat eget järnvägsbolag köra.. dock med förlust. Så kan alltid kommunikationsministern säga att: titta där vad olönsamt det är med en gemensamt ägt tågbolag… Smart va?? Så kan de lägga ner dessa linjer också och förtjänsten på den nedläggningen kan gå till skattesänkningar för storbolagen…

Nu ska jag åka till affären och handla.. men inte i Norrköping, för där blir det så dyrt att parkera… Det får nog bli Norsholm.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *