Mardrömmen

som väckte mig i morse var otäck. Desvärre sann… Den påminde mig om min tid i skolan klass tre och fyra. Där så mycket händer i ett barns liv och så mycket av utvecklingen grundläggs.. Jag gick i en skola med bara en lärare. Han var fruktansvärt elak.. slog, mobbade och plågade oss elever på alla sätt han kunde komma på. Ingen kom undan.. Dessutom saknade han all pedagogisk kunskap. Han lärde oss inget annat än att vi var värdelösa idioter. En fruktansvärd tid som jag har trängt undan i hela mitt liv, men som nu dök upp. Jag fick kväljningar….

Andra som inte har det lätt är de Amerikanska medborgarna… Nu ska flera tiotals år av övermod, betalas. Amerikanska ekonomi är under allt annat. Spanien, Portugal, Irland och Grekland… kan åtminstånde räkna med lite hjälp av övriga i EU men USA.. kan inte räkna med någon hjälp. Dem är det synd om……

Kungen… Vår Svenska kung Karl den 16:e Gustav.. är det också synd om. Nu har någon kommit på att han inte är populär… Den undersökningen och hur de gjort de statistiska beräkningarna, skulle jag vilja se. Antagligen har de räknat fullständigt på tok och dragit slutsatser som är helt åt skogen… Jag undrar om dessa statistiker hade samma helvete i skolan som jag… Jag är en ganska vanlig svensk medborgare, socialdemokrat till och med och jag har inte ett dugg mot våran kung och hans familj. Jag tycker att de är helt OK alltså. Troligen finns det ganska många sådana som jag… Jag håller på Kungen..

God dag vänner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *