Skärtorsdag

är den dag då det ska hända.. I dag flyger de iväg på sin årliga tripp.. De flyger och far från alla håll och… miljövänligt flyg nyttjar de. Inte så illa med tanke på debatten om minskade koldioxidutsläpp. Här finns en potential för våra flygutvecklare på SAAB tex. Jag tänker naturligtvis på våra häxor… De ska flyga idag. Jag tror att en hel del ger sig av till Blåkulla, men jag vet att det finns andra resmål också, kanske inte lika kända. Tänk er att kunna flyga på en kvast, till medtagandes katt och kaffepanna.. vilken fantastisk egenskap.. Tänk vidare om de… Häxorna alltså, kunde lära ut den konsten, Vilket lyft de skulle bli och vilken trängsel.. Trängselskatt på Blåkulla.. Ja ja, troligen kommer jag aldrig att träffa någon riktig häxa, som kan trolla och flyga mm. Nä jag har bara träffat vanliga kvinnor.. men det är ju inte så illa det heller..

Internationella Badmintonförbundet, vet att uppskatta kvinnor… Så till den grad att de numera i de största mästerskapen ska vara tvungna att bära kjol.. mm läckert alltså, men vad i hela världen har det med sporten att göra. Nä då inte ett dugg. Ett lågvattenmärke vill jag kalla det förslaget. Fy skäms internationella Badmintonförbundet..

Nu är Arbis i Norrköping räddat igen… Kommunen träder in med pengar.. ganska stora belopp för att rädda kvar Arbis som kulturhus, men sång och dans operett mm. Bara finkultur eller… Nähädå, När jag gick på Matteus skolan 1959.. tror jag, så fick vi alla elever gå till Arbis och äta lunch. Skolans matsal var stängd för renovering.. Så tänk bara vad mat vi elever slaskade i oss där. Visst blev det lite uppträdande också, när “matatanterna” blev förbannade på en eller anna elev. Då tyckte vi att det var riktiga Häxor… men vi hade fel.. Riktiga Häxor är damer som har hanskar på sig innomhus.. skrev Roald Dhal.. Det hade inte “Matatanterna”

I går hörde jag en dam på radion som sa bestämt att “Glad Påsk” ska man inte önska varandra. Påsk är en sorgehögtid till minne av Jesus lidande och död.. för vår skull.. Så det ska vara lågstämt och stillsamt.

Med detta som grund så önskar jag eder alla en “Påsk” Flyg försiktigt ni som kan det..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *