Utanförskapet

Har jag nu fått känna på. Jag är inte en av 2 miljarder människor.. Jag står helt enkelt utanför utan att förstå varför. Det gäller brölloppet i England.. “De Kungliga” har skramlat till storfest. Hovnarrarna slår på sina trummor och blåser i sina trumpeter och si…Då rusar världens samlade journalistskara till, likt en flock Kajor.. flyger de från tak till tak och stämmer in i det hejdlösa kraxandet… Men jag skiter i det. Vill de gifta sig så är det väl deras sak, mej bryr det inte.. Jag kan ju för all del önska dem lycka till det gör jag till alla som gifter sig.

Lycka till kan jag önska alla svenska smågrisar.. som nu, trots Jordbruksminister Eskil Erlandsson Centerpartiet, ska slippa att bli kastrerade utan bedövning. Tänk att EU behövde gripa in för att tvinga Eskil Erlandsson att sluta kastrera grisar utan bedövning.. Enligt Erlandsson (C) så är det inte bra med den nya lagen… köttet kommer ju att bli dyrare.. Gnäller han. Undrar hur mycket han skulle gnälla om han skulle kastreras utan bedövning… Han Jordbruksministern Eskil Erlandsson Centerpartist….. Tvi Faan, säger jag bara.

Tvi är jag beredd att säga om de ansvariga för Norrköpings grundskola.. 30 % av eleverna i nian.. klarar inte godkänt på de nationella matteproven… Skandal är vad det är. Hur kan Norrköpings kommun anse sig ha råd att låta dessa ungdomar misslyckas redan i grundskolan… Det är rent förfärligt och borde vara klar orsak för en rungande valförlust nästa val. Ni sköter inte prioriteringarna av våra gemensamma pengar på det sätt som jag önskar iallafall. Hur många av Kommunens invånare vill att våra skolungdomar ska misslyckas i grundskolan….? Jag bara undrar.

Misslyckats har också de föräldrar gjort, som inte lärt sina barn… att inte slänga sitt skräp i våra parker mm.. Skräpet ska plockas upp och kastas i soptunnorna… När jag växte upp lärde mina föräldrar mig detta… Varför är det inte så idag?… Skitgrisar, kanske också ska kastreras, dock med bedövning..

God vacker dag.

1 comment

  1. Jag antar att sjösättningen gick vägen eftersom du har tid att tänka stora tankar idag!?
    Blir det nu Åland eller vad säger du?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *