Så ja nu vet

det officiella sverige det vi andra vetat länge. De rika vill bo där de andra rika bor.. Inte så konstigt kanske…. Det är väl många som vill bo på de platserna men eftersom det är så hutlöst dyrt att bo i Djursholm, så är det ju bara de rika som har råd med det.. Men si… nu rusar de så kallade “företagsvänliga partierna” till och ropar… “Nu måste vi underlätta för de rika att bo också här”. “Vi måste ju få hit kompetens till våra företag” Va.. de tror alltså att rikedom och kompetens är samma sak… Vilka sakramentska, knäppgökar.

Kompetenta personer flyttar till den kommun där.. Skolor och förskolor är bra för deras barn. Där komunikationer finns och fungerar, där det går att parkera sin bil, där det går att handla bra varor till vettiga priser, där stads miljö är bra att leva i, där naturen är god och välskött sist men inte minst… där både sjukvård och äldrevård finns och fungerar på ett bra sätt. Hit till dessa kommuner söker sig kompetens… Men de behöver inte vara rika..Sanna mina ord.

Appropå sanna mina ord.. så är det många som ondgörsig över att sverige ska ta hem sina flygplan från Libyen… Bra säger jag, det uppdrag som FN bad oss fullgöra är klart.. Nu får väl FN komma med en ny förfrågan om det är något annat de vill att vi ska göra.. Vi ska inte ge vika för krighetsarna som nu vill att vi “utan” FN uppdrag, ska blanda oss i och börja skjuta på människor i Libyen.. Flyg hem.. Vi har gjort det vi sa att vi skulle göra.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *