Det klarnar..

I varje fall för miljöpartiet. Bra val av språkrör vill jag säga. Men det är väl ingen som bryr sig om vad jag tycker om miljöpartiet.. Men det gör jag, tycker om alltså. Ett frisk parti med en stor öppenhet och högt i tak… Ja kanske inte i Norrköping förresten, men det är ju en helt annan sak.

Högt till taket är det när det gäller priser.. Bensinpriset har inget tak, det har vi sett på sistone… men nu sjunker priserna lite iallafall. Men aldrig tillbaka hela vägen utan bara en bit… då tycker vi att det blivit billigare med bensin fast det i själva verket blivit dyrare… Det är smarta de där prismakarna på oljebolagen.

Nu stiger kaffepriset.. ja inte världsmarknadspriset alltså utan bara det “krämarna” handlarna tar. Att de sedan säger att det beror på världsmarknadspriset och frost i Brasilien. Är ju en helt annan sak. De bara luras de bara bara luras sjöng någon för länge sedan… och det stämmer idag med.

Nu ryker det om island igen.. Inga lån där lånegivarna får ta smällen, så som de bör.. Nej nu är det aska igen. Vulkanutbrott… “Flygaskan” har närmat sig Scottland.. Nu kan skottarna snart lansera wisky med en doft av vulkan.. med en liten bärande smak av svavel. Det blir finemang… Då kan de passa på att höja priset på wisky med..

När eller om.. askan når oss är det ingen av experterna som vet ännu… Jo det är klart “Expressen” vet redan…. Deras kristallkula är solklar….

Nu tänker jag smyga ut i köket och fixa lite Kaffe.. Smyger gör jag för att inga Amerkanska CIA agenter ska se mig. De är ju här i Sverige och spanar på de som inte gillar Amerika.. och det gör ju inte jag..

Jag böjer mig ner och kollar i kaffeburken.. Nej ingen dold mikrofon där…

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *