Sommar

har det varit en lång tid nu och jag njuter i fulla drag. Segling, hav , ljumma vindar och glada människor har det varit. Idag är det inget undantag, visserligen hotar smhi med sämre väder men de brukar inte ha rätt så ofta så troligen blir det bättre en vad de tror.

Nå, vi är nu inne i Augusti och de flesta har använt sina semestrar och vardagen börjar krypa inpå. Det är väl ok med vardag men kanske kan vi ta med något av sommarens lugn och stillhet in i vardagslivet. Kanske måste inte allt gå så fort, kanske kan vi sitta stilla en stund ibland se oss omkring och räkna in minst fem märkliga saker i vårat synfält. Det ger lite ro åt våra själar och det ger lite klarhet i att det finns många fantastiska saker och människor i vår närmaste omgivning. Vi behöver inte alltid vara i full fart ständigt. Tänk på en av alla kloka saker som Tage Danielsson sa: Det är inte klokt vad mycket jag hinner bara jag tar det lite lungt.

God dag vänner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *