Oro är det..

Men inte så fasligt hoppas jag. Visserligen ska det nu tllåtas skyddsjakt på vargar i Norrköpings kommun.. Men så illa har det vär inte gått för dem ändå. De stora vinsterna har uteblivit, ingen serievinst inom räckhåll. Påstådd fusk med ljuddämpare och en del interna stridigheter. Jo då de har man ju läst i pressen.. Men inte ska väl det medföra skyddsjakt… Kan det vara ett nytt centerpartistiskt krafttag av Miljöministern. Han vill ju sänka utsläppen av koldioxid, bra i sig men att med det förespråka skyddsjakt är väl ändå att gå för långt…

Pressen ja, den är full av de olika fotbollslagens människohandel. Det köps och säljs åt alla håll. Kan det vara nyheter som vi läsare är intresserade av?? Nääe inte den här läsaren iallafall. Jag vill nog bara veta hur matcherna går eller inte går. Det är nyheter.. eller är det inte?

Till sist får jag tacka finanskrisen för att vi kanske slipper en ytterligare skattesänkning som vi inte vill ha. Ge oss istället en ny järnväg.. Ostlänken, den behöver vi verkligen..

God dag

1 comment

  1. Hej
    Ska du blogga er samsegling med S/S Eric Nordevall?
    Det vore kul att få läsa dina dagsreaktioner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *