Dagarna

blir nu normalare… Efter en avslutande segling till Stockholm så drar det nu ihop sig till upptagning av båten. Därefter börjar planeringen för nästa sommar.. En gammal jobbarkompis, som har utlänsk bakgrund, sa en gång efter att semestrarna var slut. “Det är konstigt med er svenskar, så fort semestern är slut börjar ni prata om nästa” visst är det så.

Appropå konstigt så såg jag i bladet att vi ska skicka kommunala pengar till statliga kassan, för järnvägssatsning. Är det rimligt med tanke på att vi inte klarar våra egna verksamheter utan neddragningar? Låt den moderatledda regeringen få ta eget ansvar för bristerna i järnvägsutbyggnaden själva. Har vi några pengar kvar så lägg dessa på grundskolan istället… Det är vårat ansvar!

Eget ansvar, har Amerikanska köttproducenter tagit… De har bekostat en “utredning” som visar att kött är det enda salig-görande när det ska bantas. Många är det som har gått på detta. Det enda som smalnar av det är väl omdömet…

Nu ska jag åka till stan, Norrköping alltså. Om jag hittar någonstans att parkera så ska jag handla nödvändiga saker. Annars åker jag till Norsholms affären, där är det gratis att parkera.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *