Om en stund

ska jag åka in till Norrköping. Det är enklare nu för ståltrådsseglen.. i rondellen på E22 alldeles vid infarten söderifrån, är bort tagna. Det har varit mycket kritik mot dessa “prydnader” för flera har försökt att åka rakt över rondellen med katastrofala följder. Men man får passa sig ändå, det är ju stora… träd planterade i rondellen och det är ju inget vidare att köra på dessa heller. Tacka vet jag speedway förarna, de kan minsan köra runt runt runt i hög fart, inte behöver de gena över gräsmattor inte. Grattis Piraterna.. ni är nära nu.

Visst ja.. att åka till stan betyder att det är säkrast att lämna plånboken hemma. Någon har satt i system att stjäla både plånböcker och pengar. Ficktjuvar säger polisen… Tur då, jag trodde att de var elproducenterna som var igång redan. De är alltid ute efter våra slantar…

Mina slantar är förresten slut.. så jag har en lapp i min plånbok där jag har skrivit… Du tjuven, om du hittar något av värde i min plånbok så säg till, så kan vi dela på det.

God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *