Euron

eller som de säger i Österike “Ojrå”… har varit utsatt för rena cirkusen. Inte helt oväntat kanske men ändå lika allvarligt. Visst är det tur att vi inte.. röstade för den valutan när det begav sig. Nu är det ju inte helt okomplicerat att stå utanför heller. Men bättre iallafall.

Min tidning berättade idag att Socialdemokraterna i Söderköping svängt när det gäller skattesänkningar, “de gick på borgarnas linje” hette det… Men om man läser hela artikeln, vilket jag alltid gör, så gällde det en skatteväxling med landstinget… alltså pluss minus noll. Endast en lite justering på någon decimal för att det ska bli lättare att räkna.. Det kallar Folkbladet för skattesänkning… Jag undrar vems ärende Folkbladet går med sina vinklade nyhetsartiklar…

Appropå ärende, så ska jag åka och fika nu tillsammans med ett gäng goda radioamatörvänner….

Klart slut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *