Jag fångade en räv

idag, men räven gled ur näven.

Härmar en gammal svensk slagdänga, som dök upp i huvudet på mig. Jag tänker då på regionindelandet som pågår i sverigen för närvarande. Vi östgötar vill gärna vara med, en här och en där.. många viljor som vanligt. Och svårt är det. Men ett allt för stort takticerande.. kan medföra att hela räven glider ur näven. Just nu lutar vårt önskemål åt Gnällbältet, Örebro, Södermanland och Västmanland.. Hoppas att de vill ha oss med.

En räv som gled ur min näve.. var min partiledare… På ett möte med honom som jag var på, ställdes det en hel mängd frågor från oss, partiets gräsrötter… Hur ska du göra med det och det här och det här… frågorna var många men…. bara från oss gräsrötter.. Inte en enda fråga från Partiledaren till gräsrötterna.. Borde inte partiledarens frågorna ha varit.. Vad tycker ni… Vad vill ni… vad anser ni vara det viktigaste… osv. Han… partiledaren och partiledningen, ska ju genomföra gräsrötternas ideer inte tvärt om eller?? Den frågan gled ur min näve… tusan också.

Såg i bladet att våra stundenters sexliv är undersökt.. jo då viss upptäcks det en hel del clamydia tex.. men det visar sig också att ungdomarnas sexliv är betydlig mera omfattande och.. variationsrikt, än tidigare. Tänk.. tänker jag, vilken lycka att vara student.. Nu är det försent jag är för gammal.. Och detta gäller väl inte studiecirklar på ABF kan jag tro.. Den räven har också glidit ur näven… tusan också..

Appropå sex, så kom jag att tänka på KD, kristdemokraterna.. Varför förstår jag inte, men.. Nu ropar KD att Moderaterna själ ur deras partiprogram… Jag ja moderaterna roffar ju både här och där, det är väl deras ideologi.. Den som har, skall vara givet.. För några veckor sedan upptäckte Moderaterna att deras historia inte såg så bra ut… därför knyckte de en del ur den socialdemokratiska historien. Så för KD´s del kan jag bara varna… Se till att inte räven glider ur näven…

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *