Några dagars

vila från bloggen blir det nu. Inte så att jag tycker att det är någon belastning att skriva.. tvärt om, jag finner ett stort nöje i detta “författarskap” vem vet.. snart kan jag samla mina dagsbloggar och ge ut dem i bokform… Njae det är väl inte målet. Tanken med bloggskrivandet är enbart att få utlopp för det som just nu, sysselsätter mina tankar. som det här tex…

Varför blir det inte kallt.. Jag har lagt lite ved till kaminen på hög. Garaget är städat så bilen går in. Löv och annat skräp är bortröjt från tomten. Vinterkläderna framplockade… visst ja jag måste köpa nya dubbar till skorna för jag tänker inte halka en gång till.. som förra året i november.. en halkning orsakade två avslitan senor i axeln med 7 månaders konvalecens som följd… helt orimliga konsekvenser. Det gäller att hålla sig på bena. Om det nu blir någon vinter..

Appropå orimliga konsekvenser.. Nu visar det sig vad skattesänkningarna för alla som betalar statlig skatt är värd. De som har det så gott ställt att de betalar statlig skatt slipper undan med ganska stora belopp. Dessa pengar kommer nu att tas in via kommunalskatterna som de med lägsta inkomsterna också betalar.. 20 kommuner i landet tvingas höja sin skatt istället för att få stöd från den statliga skatten.. Här ser vi hur det ser ut när man tillåter skattesystemet att halka på arslet..

Nu ska jag åka och titta på en kappseglingstart, i det här vädret…

God helg..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *