Det är mitt fel..

att sjukvården i Östergötland går med stort underskott i förhållande till budgeten.. Jag halkade och slet av två.. senor i höger axel. Dessa lagades och syddes fast.. Hur skulle det kunna gjorts billigare? Ja kanske om de bara hade lagat en sena då.. Men då hade ju inte min arm fungerat nu.. Nä just det.. hur ska man budgetera en reparation av en axel.. det som är trasigt måste ju helt enkelt repareras. Det kostar… Nu gäller det att hålla sig på benen i halkan, för landstinget ska spara…

Vet du vad jag tror… om sjukvården, genom otillräckliga anslag, blir riktigt dålig så skapar vi en bra grund för att privatisera hela sjukvården. Kan det vara detta som är tanken bakom landstinget snålhet mot våran… sjukvård… Passa er.. det moderata systemskiftet.. pågår.

Nu har EU bestämt att våra scoutföreningar, och alla andra ideela småföreningar, ska betala moms.. Allt enligt en artikel i Folkbladet (M) Skandal är ordet.. Varför i hela världen gick vi med i denna överhetsförening, de kommer att bestämma allt och där finns det ingen majoritet för de små föreningarna i samhället… Rikemansgänget har majoriteten. Det värsta av allt är att när vi röstade om medlemskap i EU så röstade jag för det. Var så säkra på att jag har ångrat det många gånger.

Nu ska jag gå på promenad med två glada hundar… i snöhalkan. På med broddarna för landstinget.. lika väl som jag.. har slut på pengar.

Gå försiktigt och god dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *