Att skriva blogg

är ett sätt att uttrycka debattlust.. Ja kanske inte alla bloggar. Jag läser en heldel olika bloggar och visst funderar jag på vad syftet är när det mesta är inklippta reklambilder.. Men jag försöker framföra en åsikt.. och den får gärna bemötas. Min inställning är att det är mina motmänniskor.. som skapar min, utveckling. Så kom igen med åsikter och säg gärna imot mig.. helt ok.

Som tex Mattias Stenberg,(Mp) kommunalråd med ansvar för stadsplanering och bygglov. Han har nu .. efter kritik från sitt egena parti, kommit på att han måste lyssna på medborgarna. Grattis Mattias… men det är ju faktiskt din uppgift. Hoppas att det innebär att kränkningen av strandskyddet vid Abborreberg i Norrköping stoppas.. Eller lägger han bara ut en rökridå..

Appropå rökridå, så gick jag härförliden till en “privatklinik” för att få vaccinering mot alla farliga sjukdomar.. jag skulle ut och resa. Det går ju inte att få dessa vaccineringar på den vanliga gemensamt ägda sjukvården… Oklart varför. Nå det räknades upp en mängd farliga saker utomlands. Listan blev lång och framförallt dyr. Till slut blev det så dyrt så jag belslutade mig för att inte bry mig om vaccination överhuvud taget.. Men det är ju farligt att åka utan, sa den påstridiga läkaren… vart ska ru? sa han… Jag ska till Karlskrona sa jag.

I Karlskrona.. känner jag människor.. Det betyder att jag kan äta mat hos dem och det är tur, för det är rysligt dyrt att äta på restauranger. Nu har ju moderaterna bestämt att de stackars krogägarna ska subventioneras med hjälp av våra skattepengar… Restaurang momsen ska sänkas 1:a januari så de fattiga krögarna kan köpa ännu lite dyrare bilar att åka runt och blänka med.. Dä ni, det är vad Moderaterna kallar framgång i näringslivet..

Men som sagt… Varsågod att säga imot mig.

God dag.

2 comments

  1. Ja vet Roger. Känner också en stimulans av att debattera med dig.. och hör och häpna allt du skriver är inte tokigt tes den här….. faan då, det var så länge sedan så jag har glömt det. Hah ahahaha Gott Nytt ^År Roger

  2. Jag skulle gärna säga emot dig, tänkte skriva att jag älskar att säga emot dig men det är ju faktiskt inte huvudsyftet men jag gillar att argumentera med/mot dig =) Hittade inte direkt något jag ville hugga på, om det beror på att jag håller med om en del eller om der beror på att debattglädjen dog när du bjöd in så öppet vet jag inte.Även om jag iofs skulle välja att beskriva den sänkta krogmomsen som såväl moderater som socialdemokrater gick till val på annorlunda…Ang Stenberg så är det väl oklart om det är ett intränat pokerface<fniss> ahn visar upp eller inte, hur som helst så bör nog ett parti som växer så fort som mp ha betydligt högre till tak när medlemmar för fram åsikter än att deras avgång ska krävas. Hade bra och trevlig resa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *