Hörsalsparken

I Norrköping ska städas.. Det vill säga att det såkallade A-laget som håller till i Hörsalsparken, måste flyttas undan. Därför säger Norrköpings centerparti att det är bra med den planerade flytten av systembolaget från Drottninggatan. Möjligen kommer A-laget då att samlas på Lundbergs parkeringen bakom affärsområdena i centrala stan.. Bra säger centern. Om man inte ser A-lagsproblemet, så finns det inte…

Det är lika dant med USA soldaterna återkommande övergrepp och skändning av människor. Alla skulle förneka dess existens om det nu inte hade filmats hur amerkanska marinkårs soldater står och pinkar på ihjälskjutna afganer.. Det som inte syns det finns inte. Nu blir det väl stackarn som filmade som kommer att straffas, för att avslöja ett amerkanskt övergrepp är ett allvarligare brott än det som soldaterna gjort sig skyldiga till. Men det är klart… de i USA som lägger ribban för etik och moral är ju presidenter och eventuellt blivande presidenter.. I den pågånde utgallringen av de republikanska presidentkandidaterna, betalar kandidaterna flera miljoner till sina konsulter, för att de ska gräva fram skit om sina rivaler, så kan de ställa sig och pissa på varandra sedan. Allting naturligtvis med religiösa förtecken… Vilket märkligt land det är.. USA alltså.

Appropå märkligt, så kunde jag en kort stund,slita bort blicken från den vackra Centerledaren Anni Lööf härom dagen och vet ni vad jag hörde då… Jo hon tycker att det ska vara avdragsgillt att spara pengar upp till ett rimligt belopp, detta för att stimulera småsparare.. Nej nej, säger det “liberala” Folkpartiet… så kan vi inte göra “det kommer att skapa tröskeleffekter” Nää vi ska sänka statsskatten med några procent i stället… Då sa Anni Lööf.. men att sänka statsskatten med några procent betyder ju bara att de som redan har det bra kommer att få en rejäl sänkning medan de som har normala löner inte kommer att få med något… Nej just det Anni Lööf.. du har helt rätt. Nu förstår du kanske vilka krafter… Centerpartiet har gett sig i lag med. Välkommen i gänget.

Nu ska jag åka till stan, men det svider… Det är inte klokt vad bränlepriserna stiger i sverige med vår Moderatledda regering.. Att de inte skäms!

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *