Korv..

Är farligt.. Ja i varjefall om man ska tro på hälsoprofeterna, och det ska man väl.. Nu har det kommit ett nytt larm om att allt processat kött innehåller farliga tillsatser, nitrit tex. Det betyder att redan en varmkorv om dagen försämrar möjligheten att överleva…. Nåja, det är nu inte så himla lätt att överleva ändå. Jag såg ett inslag i Blekinge Läns tidning om hur deras stundenter tvingas vända på korvörena.. för att få mat så det räcker. Tidningen hade gjort ett besök på “Pantarholmen” i Karlskrona. Vilket passande namn “Pantarholmen” där får man handla mot lämnad pant… njaä så är det väl inte… På hyllorna i affären på pantarholmen var det tomt när det gäller nudlar och annan billig mat. Korv och nudlar är det som gäller… Men nu är det ju så att korv är inte särskilt billigt, det tror vi bara. Är det dessutom giftigt.. ja då är saken klar…

Särskilt klart är det inte med vad sveriges samlade högerpress menar med att bevaka “makten” här tror de fortfarande att det är socialdemokraterna som har makten för där bevakas varje steg.. Medan de “glömmer” att bevaka den som Makten haver.. Nu senast så har det i den gångna helgen varit “omfattande” demonstrationer mot Moderaterna i allmänhet och Carl Bildt i synnerhet… Hur mycket av detta har den samlade svenska högerpressen bevakat och skrivit om… Näe just det.

Nähä, nu ska jag anmäla mig till en kurs i Motala.. Där har vi en smart kille som på blocket, säljer Luftgitarrer för femton hundra kronor st. Skaplig affär tycker jag.. För han som säljer alltså. Funderade på att köpa en men… jag kan ju inte spela gitarr..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *