Det var bättre förr..

Ju förr dess bättre. Nu tror alla att jag ska skriva något om Socialdemokratiska partiledningens mobbing mot Joholt.. men det ska jag inte. Visserligen är det frestande att kommentera Norköpings kommunalrådet Lars Stjärnkvist “kameleont” hållning genom hela Juholt perioden. Han håller med alla om det mesta och kröner sitt verk med att idag i Folkbladet (m) säga ” Jag hoppades att han(Juholt) skulle klara krisen men tycker ändå att beslutet var rätt” Stjärnkvist tycker alltså att det var bra att Juholt hoppade av men beklagar att han inte är kvar… Då förstår ni var jag menar, sväng hit och sväng dit… tvii. Hans personal, kommunalråds sekreteraren.. är ändå lite ärligare, för hon har kämpat mot Juholt ända från början.. eftersom inte hennes kandidat fick bli partiledare.. Tvii

Näe det jag tänkte skriva om var SAAB.. också ett uttjatat ämne.. Men nu tänker jag på den gamla SAABEN.. med tvåtaktsmotor 40 hästkrafter och frihjul… Tänk om någon tog upp den idén igen. En modern effektiv motor med bara 40 hästkrafter i en kaross av modert matrial och som pricken över iet.. frihjul.. Bilen skulle bli oslagbar i låg bränsleåtgång. Men varför har ingen redan gjort det??? Tekniken finns ju så det är bara att sätta igång.. Lena Eek här har du ett kanonförslag så du kan minska biltrafikens påverkan på miljön.. Varsågod Centern..

Men nu ska jag åka till “kungliga” huvudstaden… Ja inte Söderköping alltså, jag ska till Stockholm med min gamla dieselbil fy va dyrt. Tviii

God dag på er alla..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *