Vackert väder

och högtryck. Lufttrycket är så högt att Jas Gripen inte kan flyga med god säkerhet. Intye så konstigt att ingen vill köpa planet då. Nu har Indien tackat nej. För där är väl högtryck både i luften och i deras näringsliv. Men de ska tydligen köpa Franska stridsflygplan istället… Att de bara törs.

Här i Sverige ser vi ju helst att ingen stridsflygning pågår och inte heller några andra millitära övningar.. och framförallt inte i vättern. Där protesterar människorna högljudt… Vill ni träna så gör det hemma hos någon annan säger de.. Tex i Libyen eller Afganistan

SOS Alarm, har nog också lagt ner.. I Blekingen hade de stängt på nyårsafton.. ingen svarade i telefon trots ett flertal försök.. En blott 53 årig man avled till följd av detta. Det verkar vara tid för ett nytt larmnummer.. det gamla har ta´tt slut..

Bensinen har också tagit slut.. I varjefall min. Och det är så djäkla dyrt att tanka så det gäller att vänta istället. Så är det i moderaternas Sverige.. Moderaterna inser att utsläppen är för stora för att vi ska klara våra miljömål så nu gäller det att priserna höjs så till den grad att bara de väl bemedlade har råd att köra bil.. Moderat ideologi i ett nötskal..

Tänk vad lätt det var för moderaterna när det kunde skrämma oss väljare med att miljöpartiet tvingade socialdemokraterna att höja priset på bensin.. Nu behövs inga miljöpartister.. moderaterna fixar detta själva…

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *