Vinter igen..

Hur jag vet det?? Jo det är flera kärnkraftreaktorer som står stilla.. Det brukar de göra när det är kallt. Då blir det elbrist och producenterna kan höja priset.. Sådant skapar bonusar åt deras chefer. Synd att vi inte har någon handlingskraftig regering som kan göra något åt detta…

Kanske kan skolinspektionen.. ta sig an elprisbluffen. De, skolinspektionen, visar sig vara handlingskraftiga och ingriper direkt, när en skola i Linköping betygsätter tjejerna, de läckraste kallas lamkött… En av eleverna sa att detta är nog ett problem för vissa vuxna kanske men inte för oss.. En annan (en tjej) sa tja.. jag ser det som en komplimang.. Ungdomar ser “nyktert” på detta alltså.. Undrar vad skolinspektionen säger när de ser en vacker kvinna…eller en snygg man… Men som sagt det vore bra om skolinspektionen tag sig an elprisbluffen, för det behövs ju..

Appropå skolinspektionen så såg, jag i Folkbladet (m) att deras ledarskribent med intressen i “friskolebranschen” tycker att friskolorna (privatskolorna) gynnar eleverna.. “bästa kunskapsresultaten, uppnås när skolornas pedagogiska arbete bedrivs under lokalt elevanpassade, frihetliga och ansvarsfulla former” Vad betyder detta?? Om det betyder det jag fick lära mig i skolan, så skulle jag vilja att Ledarskribenten Widar Andersson, berättar vilka skolor som inte.. jobbar på det sättet..?

14 grader kallt.. vad händer då? Jo då kommer den här hopplöst glada, trevliga och underbart pigga hunden och säger… kom nu så går vi ut… Hundar är inte kloka.. Jag kommer att frysa ihjäl….

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *