Varning….

När det läggs ner forskning och utveckling i Sverige, ska vi dra öronen åt oss. Det är forskning och utveckling samt modiga tekniker och företagsledare och välutbildad arbetskraft som har fört vårat land framåt. Med företagsledare där det viktiga inte har varit att sko sig själv.. enbart, utan utveckla idéer till färdiga produkter. Detta har varit framgångsreceptet för sverige.

Framgång för Kommunalrådet Stjärnkvist blir det inte av att sitta på Varuhuset Linden och fika.. Ta istället med dig en termos och en macka till spårvagnen linje 2. Åk med där fika med de grupper som hotar och bråkar på spårvagnen. Ta reda på varför de gör det och fundera ut vad det beror på… När problemet är noga verbaliserat.. så har du också lösningen..

Framgång… får man väl kalla moderaternas insikt att välfärd och vård, kostar pengar. Det är en insikt som de flesta moderater saknar. Men nu vill Moderaterna i Landstinget öka skatten, för de har förstått att vi inte blir sjuka efter vad budgeten säger.. det är helt andra saker som gör så vi blir sjuka…

Kyla tex.. När elkraften blir så dyr så vi inte kan värma oss.. då blir vi sjuka. Centerpartiets energiminister Hatt… har hatt .. en möte med de ansvariga för elproduktionen i landet. Till ingen nytta antar jag. För det hade förre energiministern Maud Olofsson, också hon centerpartist. Men det ändrade ingenting.. Närö Hatt.. sparka de ansvariga som inte lever upp till det de ska åstadkomma och anställ nya.. Jag har några förslag. Det kan få fart på elproduktionen i landet.. nu när vi behöver det.

Och nu.. ut i kylan med den där rackarns glada hunden. faan också!

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *