Träning

Kör stenhårt nu. Det är inte långt kvar till Wasaloppet och jag har knappast tränat något. Körde rätt hårt i går.. en och en halv timme blev det.. Men det ska till mycket mer.

Lövén han den nye i partiet ser glad ut. Det hjälper tydligen att se glad ut för nu har det vänt för mitt parti, det går uppåt.. Jag försöker bidra till att hålla den politiska debatten igång efter bästa förmåga. Skickade in en insändare till våra lokaltidningar förra vecka. Den.. insändaren, förklarade ett och annat om Moderaternas sätt att lura oss och den var alltså starkt kritisk till just Moderaterna.. NT tog in min insändare.. tack tack. Men inte min tidning Folkbladet… Men å andra sidan när jag frågar varför så brukar de säga.. den har jag inte sett, skicka in den igen.. Så jag ska väl göra det.

Olyckan drabbar Centerpartiet… Det verkar vara flera som nu kan slita ögonen från deras vackra partiledare.. och börja lyssna på vad hon säger istället.. Och då kan det bara gå utför.. och det gör det. Kanske inte så konstigt hon har ju Eskil Erlandsson i sitt stall… Och han är ju inte så noga med ordningen i stallen…

Nåja detta är bara en av alla dessa opinionsmätningar som görs till ingen nytta, den här gången är det dessutom Aftonbladet som har gjort den och Aftonbladet “Borgar” ju inte för någon sanning direkt. Det enda man kan säga säker om opinionsmätningar är att de sällan stämmer…

I kväll blir det mera träning till wasaloppet.. Jag ska försöka orka med två timmar i kväll. Det gäller att öka dosen träning lite försiktigt. Dessutom så är ju det mesta på TV ointressant men som sagt två timmar TV träning ikväll så kanske jag klara att se fem timmar på Wasalopps söndagen. Jag kör hårt.

“Så ska det låta” på TV i går kväll var en höjdare…

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *