Möjligen nu då..

Båtmässa i Stockholm, Ishalka på vår lilla infartsväg, snösmältning, fågelkvitter och så alla dessa årsmöten… Allt tyder på att våren närmar sig. Värst är ju ishalkan, vis av erfarenhet vet jag vilka konsekvenser halkan kan ge.. Så gå försiktigt håll er i något stadigt..

Stefan Lövén verkar vara något stadigt.. Socialdemokraterna går nu framåt.. trots att den nya partiledaren egentligen inte har sagt någonting.. eller kanske därför.. Som det ser ut i världen och i sverige, så är det säkrast att inte säga något, för vad som en sägs så kan det utsättas för negativ kritik.

Ta som exempel Norrköpings kommun.. Här glänser kommunalrådet av stolthet för att året har gått ihop, det har blivit pengar över…. Vips, så ropar skolans representanter på alla nivåer att vi får för lite pengar.. det går inte att driva en bra skola så här.. Gör något NU! Som sagt det är tydligen aldrig bra…

Solen lyser temperaturen stigen is och snö smälter… men till kvällen blir det kallt.. och snö. Jag undrar om någon har berättat det för väghållarna.. I går kväll bliv det jättehalt men det verkade bara vara i Norrköping som inte väghållaren.. kommunen, visste om att det skulle bli kallt. Där var så himla halt på gatorna så det gällde att hålla tungan i rätt mun tills jag kom ut på E22, vägverket visste.. där var det saltat.

Nähä, nu ska jag fortsätta att leta efter min propeller… Några läskiga tjuvar stal min båtpropeller förra helgen.. Om de bara visste vilket skit de ställt till för mig. Inte nog med att den är dyr, det är också svårt att få till en ny propeller eftersom den var skräddarsydd till just min båt. Fy för tjuvar..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *