Flyr Sverige

femtiotusen personer har flytt från Sverige 2011. Det vill säga utvandrat.. Och, det är inte bara våra ekonomiska flyktingar.. de som flyttar till skatteparadisen i Engelska kanalen tex för att slippa dra sitt strå till stacken i Sverige det är tydligen många andra också. Visst är det lite oroande, jag tror att vi behöver alla kvar i landet. Det är klart, visst finns det några man önskar dit pepparn växer… var nu det är.

Appropå dit pepparn växer så kom jag att tänka på flera moderater. Mest av allt på socialförsäkringsminister Ulf Kristensson (M) Trots att riksdagen i demokratisk ordning beslutat att sjukförsäkringsreglerna skall återgå till de som var före moderaternas bärsärkargång i regelboken, så skiter han, socialförsäkringsministern i att göra det. Han nonchalera totalt svensk demokrati och våra riksdagsbeslut. Usch, vet hut moderater.. Men visst ja det är ju moderaterna som jämt tjatar om att “politiker ska inte bestämma” och nu förstår jag att de menar sina politiker… Så odemokratiska människor vill vi inte ha..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *