Oh vad skönt..

Ja inte att det blev en princessa nu på morgonen, för det spelar ingen roll för mig. Huvudsaken är att allt gick bra.. och det gjorde det. Att se Daniel på TV lite virrig och osäker och lycklig var skönt. Det gav lite flaschback.. till när mina barn föddes. Jag kommer ihåg känslan av lycka och trodde nog att alla i hela världen delade den med mig just då… Så var det ju inte, men jag var glad.

Skönt är det också när något försvinner.. Idag när jag, i långkalsonger, skjorta och träskor, gick ut för att hämta tidningen, halkade jag inte någon gång.. All is är borta, snön med.. Det finns bara lite snöfläckar kvar. Plussgrader är det nu och fram på dagen blir det sol. Skönt, vi behöver det.. Lite livgivare och allt blir “återfött”

Socialdemokraterna håller på att resa sig ur askan.. Opinionsmätningarna är positiva och Moderaterna rädda.. Så rädda att de vägrar att diskutera svensk energipolitik med sossarna. Det vore bra med en gemensam energipolitik i sverige tycker Stefan Lövén, sosse ledaren, Men Moderaterna är nu rädda för att initiativet ska gå dem ur händerna… så de säger blank nej… Men det ska bli spännande att se på vilket ben.. centern ska ställa sig. Centerns energiminister Hatt har ju hatt sina åsikter i frågan men… jag undrar om hon är representativ för Centerna idag. Hatt har nog hatt sina sötebrödsdagar nu…

Nähä, ut i solen och njut av den analkande våren… Hoppas jag. God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *