Stackars

Sten Tolgfors.. Han tycker att massmedia har varit på honom så hårt.. Bara för att han eventuellt inte har talat sanning.. Men försvara dig då.. du försvarsministern.. försvara dig tala om vem som har ljugit, berätta varför vi inte får veta sanningen, berätta varför det nu ska döljas bakom en polisutredning, berätta varför det är bra om inte konstitutionsutskottet hinner ta upp det nu när det är aktuellt..

Kom inte och gnäll om mediadrev.. det är bara en stilla sommarvind jämfört med vad Juholt fick uppleva… Men det är klart.. högerpressen, nästan alla tidningar, vill ju inte hänga ut sin… försvarsminister. Så som de gjorde med min Juholt. Tur att Dagens Eko finns, de är inte anställda av högerkrafterna. Bra Sveriges radio.

Äntligen fredag. Då kan jag koppla av. Men ändå göra samma saker som de andra dagarna i veckan.. Märkligt.

Märkligt också att statens transportstyrelsen tydligen inte kan räkna… De tyck ha lämnat ifrån sig en utredning på våra koldioxid utsläpp som är helt uppåt väggarna, eller snarare uppåt för vägarna.. För nu ska vi öka biltrafiken ordentligt… Jag hoppas att de, transportstyrelsen, är så totalt dåliga på mattematik och statestik så det inte är medvetet mörkläggande av fakta som pågår eller ännuvärre… så det inte är den här skumma moderatregeringen som beställt felaktiga uppgifter för att slippa satsa pengar på järnvägarna… Hemska tanke. Men det är klart.. Kan en i moderatregeringen vara ovarsam med sanningen så kan väl flera.. eller hur?

Nu ska jag ut och åka bil.. Radiofika.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *