Passa er..

I morgon är det 1:a april. Så nu gäller det att passa sig och ana ugglor i mossen överallt. För vem sjutton vill bli lurad.. Inte jag iallafall.

Folkbladet (m) försöker idag med att en av hamnens största kranar blåst i väg och nästan åkt av kajen och ner i vattnet… Kul grej men mig lurar de inte.. eller om sanningen ska fram så var det väl hustrun som påpekade att det är 1:a april i morgon och då kommer ju inte Folkbladet ut.. Visst ja, de luras idag istället. Det var nära ögat.

Luras gör de i kommunledningen också.. De säger sig ta ansvar… i detta fall tar de ansvar genom att säga som det är?? Är det ansvar? Jag trodde att ta ansvar betydde någon personlig uppoffring när man har gjort något galet.. Att ta ansvar för att tex kört för fort brukar kosta mycket pengar..

Ta tex den här historien om Strykbrädan, i Norrköping. En bro över Motala Ström femtio meter uppströms en redan befintlig bro… Det brobygget har kostat oerhört mycket mera en vad som beslutats från början. Ansvaret för detta sägs nu ligger på den VD som styrelsen har utsett… så nu ska styrelsen, beviljas ansvarsfrihet.. Fullständigt uppåt väggarna…

Styrelsen har ansvar för de personer som de utser. I det här fallet var den största meriten för den utsedda VD:n att har tydligen leder ett basketlag i Norrköping.. Är detta verkligen en merit? Nä stopp nu…

I styrelsen sitter ordförande Eva Andersson (s) med en mångårig erfarenhet av att leda verksamhet. Hon måste ha haft betydligt bättre koll på vad som hände i bolaget. Också en annan socialdemokrat med mycket lång erfarenhet av styrelserbeten är där, Mårten Arnberg, men nu tänker också han smita undan ANSVAR..

Stoppa detta! Ingen ansvarsfrihet till någon i styrelsen, förren allt eventuellt brottsligt är utrett och fullständig kontroll på pengarna i denna affär finnes.

Appropå det jag undrar var jag har gjort av den här månadens lön….

God Lördag och… se upp i morgon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *