Stäng av och gå ut.

Nu ska den sinnesjuka Norska massmördaren, få breda ut sig i massmedia med sin egnskrivna föreställning.. Jag säger bara en sak… Bojkotta den där massmördaren..

Ge honom ingen uppmärksamhet, bry er inte ett dugg om hans tugg.. Alla i publiken.. bör gå ut från rättsalen. Radio och TV stänga av sina apparater och gå därifrån.. Kvar blir bara de som måste vara där för att senare kunna döma honom för hans fruktansvärda och förhatliga gärning…

Ge honom ingen uppmärksamhet.. Låt honom tyna bort i glömska. Det är ett bra straff..

1 comment

  1. Håller med dig, med allmänintresset som ursäkt har man gått ifrån den tidigare linjen att domstolar ej får utgöra plats för politiska manifestationer. Beklagligt att man gav det utrymmet och att anhöriga. offer och potentiella sympatisörer tvingades att bevittna det.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *