Med oro

Körde jag från Norrköping igår. Ett väpnat rån mot en guldsmedsaffär hade genomförts strax innan. Det spår polisen hade var att rånarna hade flytt i en vinröd audi.. jag kör en vinröd passat och visst finns det likheter mellan dessa bilmodeller. Jag såg framför mig hur poliser skulle stormade ut med dragna vapen och stoppa mig vid utfarten från stan.. Men inte då.. Inte en avspärrning vid utfarten.. Jag såg två polisbilar, den första inbackad vid gamla shellmacken i kneippen.. De tittade väl efter banditer.. Vid påfarten till E4 söder ut stod en till.. denna med blåljusen på så att han skulle syns väl.. Ingen risk att banditerna skulle missa den alltså… Men som sagt, inte en avspärrning vid utfarterna.. Tänker ibland på Palme mordet.. När Gustav lll mördades, så hade polisen gripit mördaren på kortare tid en vad polisen tog på sig för att ordna vägspärrar från Stockholm när Palme mördades. Men men igår var de snabba med att spärra av runt gulsmedsbutiken ändå..

I går ville jag höra på redovisningarna för de kommunala bolagen i allmänhet och bolaget “Etablering Norrköping” i synnerhet. Efter alla konstiga turer kring det bolaget så blev det en tur till… redovisningen ställdes in.. jahopp så fortfarande vet vi inte hur våra politiska representanter skötte sitt uppdrag.. Men dyrt blev det.

Appropå dyrt. I karlskrona var det en kund på systembolaget som efter att ha handlat sin sprit känt sig så utblottad att han blottade sig för personalen… Ja ja så pank kan man bli.. Fullständigt utblottad…

Solen blottar sig här, strålande väder alltså.. Full fart ut och njut.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *