Väntar

gör jag.. Jag väntar på att det aktuella ska dyka upp. Det här lilla extra som får mig att gå igång och engagemanget att växa… Men det blir inte så idag. Allt verkar vara stilla och lite ointressant.. Är det en följd av massmedias sparsamma nyhetsbevakning och förmedling eller är det jag, som i takt med vårens framsteg, går ner i varv.. Svårt att säga, för visst finns det händelser som är intressanta..

Ser man på den politiska delen i samhället så fortsätter Socialdemokraterna sin fram marsch i opinionssiffrorna, de bara växer och växer. Naturligtvis så är det så att när effekterna av den förda moderata politikens vardag börjar ge sig tillkänna så är det nog många som inser att sänkta skatter i sig aldrig skapar någon bra utveckling.

Det är i den gemensamma sektorn som det finns uppgifter och behov, den fungerar som motor i vårat samhälle. En gemensam sektor som tar sig an de uppgifter som finns sätter fart och på den privata sektorn. tex vi måste ha bostäder både för unga och gamla, ska vi få det så måste vi beställa byggen.. Då får byggsvängen ett uppswing.. Vi måste ha bra skolor för våra ungdomar.. Mindra klasser, det skapar arbete för lärarna, som då måste bli flera. Det finns många exempel, men kruxet är att vill vi ha utvecklingen i samhället och för oss…Måste vi betala för det. Det skapar vi inte med att planlöst sänka skatterna….

Just det.. Sverigedemokraterna går framåt också.. I samma takt som Folkpartiet, Centern och KD minskar.. Inte så märkligt samband, kan man tycka..

Solen lyser och värmer. Varmluft kommer från södra delarna av Europa och Ryssland… Tack tack.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *