Det har varit mycket nu

Tiden rusar, men en hel del blir gjort också, nästa helg ska båten iklädas master. Grunden är klar… alltså båtskrovet som ska bära masterna. Så kan man ju undra om det är båten eller masterna som gör att det går att segla..

Widar Andersson Folkbladet, vet inte heller om det är toppen eller underlaget som är viktigast. Han, Widar, skriver idag om det olyckliga i att Vår nya Sosse ledare inte tycker något själv utan hela tiden hänvisar till… Kongressbeslut. Det här fattar inte Widar.. att det i ett parti eller föralldel vilken förening som helst, är medlemmarnas vilja som styr… Ordförande och övriga styrelsemedlemmars uppgift är just att verkställa medlemmarnas beslut… Aldrig tvärt om! Men föralldel, jag förstår om Widar Andersson tror att det är partiledaren som bestämmer, för visst har det varit så.. ganska ofta. Men heder åt Stefan Löven, han förstår sin roll och det ska mitt parti vara glada för. Vad Widar tycker kanske vi kan strunta i.

Och nu, till masterna.. God dag.

1 comment

  1. Håller med dig i sak, däremot tär det på förtroendet när man i ena andetaget prisar kärnkraftens nödvändighet för att i nästa hänvisa till kongressbeslutet om utfasning. Ingen lätt sits men den gamle metallbasen trodde väl inte då att han skulle tvingas företräda en annan åsikt än sin egen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *