Undersökningar som blir fel.

Norrköpings kommun kom på första plats i Sweboats undersökning om bästa båtkommun i Sverige. Debattvågorna går idag högre en vågorna på vattnet. Människorna häpnar.. Här är en citat ur Sweboats motivering: ” I Norrköping har kommunen bland annat genom ett samarbete med privata aktörer gjort det enkelt för kommuninvånarna att förverkliga drömmen om en egen båt. Det finns plats för alla som vill ha båt i Norrköping, säger Mats Eriksson, vd för Sweboat, i ett pressmeddelande… Tror jag det, Kommunens samarbete med riskkapitalbolaget Pro-Marina, har resulterat i så orimliga hyreshöjningar för båtplatserna så att vanligt folk drar sig särifrån. Det är klart att det inte blir några köer där inte. Nääe den där undersökningen ger jag inte ett dugg för..

En annan undersökning som jag inte ger så mycket för heller är den där det sägs att “mitt parti är omodärnt” Snick snack.. Det finns inte och kommer aldrig att finnas, något omodärnt i. Solidaritet, rättvis och jämlikhet… Begrepp som att utbildning skapar rättvisa, rättvisa skapar fred, Ta hand om varandra när det behövs, skatteomfördelning skapar ett rättvis samhälle.. Alla de här begreppen är artonhundratal men fullt gällande idag 2012. Det kommer hela tiden nya generationer och problemen är hela tiden de samma.. Vi som har, måste avstå till de som behöver.. Den som tror något annat… Tror fel

God dag Widar Andersson mfl..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *