Om jag hade pengar…

Ja om jag hade pengar så skulle jag kunna köpa mig en ny väg av regeringen… Moderaterna har sänkt statsskatten så mycket att de inte har några pengar kvar att bygga vägar för. Därför får de som vill ha vägar, kommuner tex, skjuta in pengar själva till regeringen. De pengar som kommunerna ska bedriva grundskola och barnomsorg för… Vilka djäkla stollar.. regeringen alltså. Efterskänker skatter till de som redan har det gott ställt och låter fattiga kommuner batala kalaset.. Usch.

Men i lördags försökte jag ta mig ut till det koncentrerade handelsområdet Ingelstad.. Tvi attan vilka köer med bilar.. Det var stopp åt alla håll.. ändå var det bara en vanlig lördag förmiddag. Det var då jag började fundera på om jag hade råd att köpa en egn väg… Men det har jag inte. Så jag skiter i att åka till Ingelsta istället. Till förmån för Söderköping och Linköping.

I helgen har jag följt debatten om ifall papperslösa… ska ha tillgång till sjukvård, skolor mm. De som visstas i landet illegalt alltså, brottslingar. Ska de verkligen få åtnjuta landets skyddsnät.. Är det bara jag som tänker så eller är mina tankar representativa för ganska många?? När ett parti som Sverige Demokraterna växer, så är det hög tid att börja fundera på vad som är fel..

Fel tycker grudskolans rektorer också att det är.. De får stränga order att hålla sina bugetar.. men trots att halva året har gått så vet de inte vad som är deras budget.. Har vi inte någon ansvarig ledning i vår kommun längre…

Men å andra sidan så läste jag detta i tidningen.. I tidningen stod det också att hundarna i Norrköping skiter 47 ton bajs på gatorna… Tidningen visade hur de hade räknat ut det och det må jag säga, att räkna på det sättet och dra dessa slutsatser tyder klart på att den journalisten och den ansvariga utgivaren, måste ha gått i någon av våra mest undermåliga skolor.. Att räkna så illa som NT gjort är “skitdåligt”

Pass upp i Ringarum.. storken har varit synlig.. Det brukar medföra att det kommer barn till världen. Bygg skolor för sjutton.

God dag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *