Inte heller idag..

Regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor och strumpor. Bara att vänta.. men det finns ju annat att göra, min kortvågsradio spökar.. den är nu hos min radiodoktor. En del som har handlats extra för att allt ska vara klart i morgon, för då sticker vi… vara hur det vara vill… En av våra döttrar och hennes hundar flyttar in här över semestern, så nu gäller det att komma undan.. oj oj

Nåja smhi ger ett visst hopp iallafall och visst måste det ge sig nu. Varje år kommer en viss mängd regn och genomsnittet brukar vara ganska lika år från år och som det har vräkt ner nu så kan det inte vara så mycket kvar.

Det blir nog start i morgon. S/Y Akaia, rycker i förtöjningarna och vill i väg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *