Västanvinden brusar

Ja den inte bara brusar.. den piper understundom, kraftigt i riggen.. Skönt att ligga i lä.. Karlskrona är en vacker stad och här finns det mycket att uppleva. Tex svärföräldrar.. en trevlig upplaga av sådana. Så det är inga problem att få tiden att gå.

Flera båtar kommer in här av samma skäl.. (inte svärföräldrar alltså) utan för att det blåser för mycket och åt fel håll.
Jag undrar om det kommer att bli någon väderförändring.. pratade med en “som visste” igår. Han var säker på att detta berodde på märkliga aktiviteter på solen.. Tjja varför inte.. solen ställer till besvär med kommunikationerna för oss som är radioamatörer, kortvågorna går inget vidare.. varken i luften eller på vattnet.. Det är bara långa och höga vågor som tycks fungera.. Mobiltelefon tex..

Ja ja, jag förlorade gårdagens minigolfrunda.. Det är ju lite deppigt. Men det gäller att låtsas som att det inte gör något. Men vänta bara.. nästa gång så var det väl tusan då..

Vädret är fortfarande tämligen vackert, trots att det just nu kom en skur. Men för det mesta så har solen lyst med sin närvaro och… stökat till alla vågor.

Seglar lungt.. Förtöjd vid bryggan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *